Magchelina van der Valk-Möller

Magchelina van der Valk-Möller
Magchelina van der Valk-Möller

Trouwambtenaar Magchelina van der Valk-Möller stelt zich voor.

Magchelina van der Valk-Möller

Jullie gaan trouwen, van harte gefeliciteerd! Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat trouwen iets heel speciaals is. De bezegeling van de liefde, 100% voor elkaar gaan en samen oud worden, prachtig!

Magchelina van der Valk-Möller
Magchelina van der Valk-Möller

Bij het bijzondere moment van het jawoord hoort een bijzondere toespraak. En daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Met heel veel liefde en nieuwsgierigheid luister ik naar jullie verhaal in een voorgesprek. Hoe hebben jullie elkaar ontmoet? En waarom hebben jullie voor elkaar gekozen? Jullie liefdesverhaal staat centraal tijdens de ceremonie. Zodat het een heel persoonlijk moment wordt om nooit meer te vergeten.

Naast trouwambtenaar ben ik moeder van twee heerlijke jongens. En van beroep hotelier. Gastvrijheid is mij daarom niet vreemd. Ik geniet ervan om het iedereen naar zijn/haar zin te maken. En dat is precies wat ik ook tijdens de ceremonie voor jullie kan betekenen.

Het lijkt mij een eer om de ceremonie voor jullie te mogen verzorgen. En ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting!

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: vrijdag, zaterdag en zondag (andere dagen in overleg)
    (niet beschikbaar tot 30 juni 2023)
  • Vreemde talen: Engels

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.