Mehtap Koc-Muratoglu

Mehtap Koc-Muratoglu
Mehtap Koc-Muratoglu

Trouwambtenaar Mehtap Koc-Muratoglu stelt zich voor.

Mehtap Koc-Muratoglu

Tijdens mijn aanwezigheid bij een huwelijksvoltrekking raakte ik geïnspireerd door het beroep trouwambtenaar. Het uitoefenen van dit ambt is volgens mij het leukste beroep dat iemand zich kan wensen.

Mehtap Koc-Muratoglu
Mehtap Koc-Muratoglu

Ik ben betrokken bij het mooiste moment van het leven van een verliefd stel, waarbij ik ze in de echt mag verbinden. Ik zie het echt als een voorrecht dat ik dit speciale moment mag bezegelen. Het is zo bijzonder en het verveelt nooit. Ik geniet intens van de afwisseling en de schoonheid van de huwelijken die ik mag voltrekken. En dat is het bijzondere aan het beroep trouwambtenaar zijn.

Mijn naam is Mehtap Koc-Muratoglu. Ik ben getrouwd en moeder van een zoon. Mijn professionele rugzak zit vol met kennis en ervaring die ik heb opgedaan als docent in het onderwijs. Naast mijn functie als trouwambtenaar bestaat mijn dagelijkse bezigheid uit werken als Juridisch gerechtstolk bij verschillende instellingen.

Mijn beroep als “ambtenaar van de burgerlijke stand” probeer ik dan ook zo goed mogelijk te combineren naast mijn baan als tolk. Zijn jullie op zoek zijn naar een trouwambtenaar die haar werk met passie en liefde doet? Dan wil ik jullie graag ontmoeten!

Tijdens het voorgesprek maken we kennis met elkaar. En gaan we samen kijken wat jullie belangrijk vinden om te benadrukken tijdens de huwelijksceremonie of partnerschapsregistratie. Met de ingrediënten die ik van jullie krijg ga ik aan de slag. En schrijf ik jullie liefdesverhaal waarin jullie je herkennen. En, ook jaren later nog, met een glimlach aan terug denken. Wat kan ik als trouwambtenaar nog meer wensen?

Ik zie uit naar onze ontmoeting!

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: vrijdag (alleen oneven weken), zaterdag en zondag
  • Vreemde talen: Engels, Turks

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.