Pieter-Jan Rodenburg

Pieter-Jan Rodenburg
Pieter-Jan Rodenburg

Trouwambtenaar Pieter-Jan Rodenburg stelt zich voor.

Pieter-Jan Rodenburg

Bruiloften horen bij de mooiste momenten van een leven; feestelijk, plechtig, ontroerend en vrolijk. Ik vind het prachtig om daar namens jullie een steentje aan bij te dragen. Een steentje op maat, waarbij jullie centraal staan.

Pieter-Jan Rodenburg
Pieter-Jan Rodenburg

Want het gaat om jullie verhalen; twee levens, die samenkomen. Als journalist ben ik gewend om verhalen te vertellen. Ik zal dan ook vooraf met jullie in gesprek gaan om te ontdekken wie jullie zijn. En wat jullie geschiedenis samen is. Die staat centraal tijdens de huwelijksplechtigheid.

Tijdens dat gesprek gaan we kijken hoe we het moment zo kunnen vormgeven dat het echt om jullie gaat. En een onvergetelijk moment wordt. Dat kan door een speech van mij (vind ik heel leuk om te doen), maar ook op een andere manier. Samen kunnen we kijken hoe we jullie huwelijk ook echt júllie huwelijk kunnen laten zijn.

Naast trouwambtenaar ben ik freelance journalist en buurtpastor. Ik ben dol op verhalen, het leven vieren, mensen die hun plekje weten te vinden. En jawel, de liefde.

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: dinsdag, woensdag, vrijdag (alleen in de even weken) en zaterdag
  • Vreemde talen: Engels (en eventueel Nederlands met ondersteunende gebaren)

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.