Roel Swaap

Roel Swaap
Roel Swaap

Trouwambtenaar Roel Swaap stelt zich voor.

Roel Swaap

Voor mij is de ceremonie geslaagd als het bruidspaar centraal staat. Jullie specifieke wensen en verhaal maken de sfeer tijdens het trouwen.

Roel Swaap
Roel Swaap

Het bruidspaar moet zich echt herkennen in de woorden die worden gesproken en de manier waarop de ceremonie wordt ingevuld. Als dat lukt, dan ben ik pas tevreden.

Ik ben getrouwd met Cathy en wij hebben 1 zoon. Toen wij in 1983 trouwden, maakte onze trouwambtenaar een persoonlijk verhaal voor ons. Speciaal voor ons, niets standaard. Dat werk wilde ik ook graag als hobby doen. In de hoop dat bruidsparen er jaren later met net zoveel plezier aan terugdenken als wij.

Het is bijzonder om een bijdrage te kunnen leveren aan hun bijzondere dag, de trouwdag. Het is elke keer een uitdaging om van de ceremonie een feestelijke en persoonlijke gebeurtenis te maken die bij het bruidspaar past. 

Ik ben blij dat ik dit bijzondere werk mag doen. Het is steeds weer anders, want alle mensen zijn verschillend en ieder bruidspaar heeft zo zijn specifieke wensen. Het geeft veel voldoening als ik zo een bijdrage mag leveren aan de dag. Ik hoop dat ik dit werk nog lang kan blijven doen!

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: alle dagen van de week
  • Vreemde talen: -

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.