Aanbestedingen

De aanbestedingen van de gemeente Delft vindt u op CTM. Als ondernemer kunt u hierop een offerte uitbrengen.

Inkoopbeleid

Bij de inkoop van de gemeente geldt het inkoopbeleid 2017. Hierin staan de juridische kaders en de beleidsdoelstellingen voor inkoop.

Inhuur tijdelijk personeel

De gemeente gebruikt een Dynamisch Aankoopsysteem (DAS) om aanvragen voor externe inhuur te plaatsen. Er zijn verschillende categorie├źn met elk hun eigen expertisegebied. Bent u zzp'er of werkt u bij een adviesbureau met kennis van een van de gevraagde expertisegebieden? Meld u aan via de link. U kunt zich voor meerdere categorie├źn tegelijk inschrijven.

Na uw aanmelding beoordeelt de gemeente uw aanvraag. Na goedkeuring ontvangt u alle inhuuraanvragen uit de betreffende categorie.

Regionale inkoop

De gemeente haalt voordeel door gezamenlijk in te kopen of kennis te delen. Dit kan zowel intern als extern. Twee  externe samenwerkingsverbanden waar de gemeente aan deelneemt zijn:

Social Return

Het is belangrijk dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Een baan helpt daarbij. Daarom helpt de gemeente Delft mensen die moeite hebben met het vinden van werk. Als u een opdracht voor de gemeente uitvoert kunt u een bijdrage leveren. Bijvoorbeeld door mensen uit de doelgroep (tijdelijk) in dienst nemen. Maar u kunt ook denken aan het inhuren van personeel van Werkse! of inkopen bij sociaal ondernemers. Dit heet social return.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Stuur een e-mail naar inkoopmanagement@delft.nl.

Bent u niet tevreden over de procedure van een aanbesteding? Dan kunt u een klacht indienen.