Aanmeldpunt

Veel Oekraïense vluchtelingen zoeken onderdak in Europa en dus ook in Nederland. Delft wil ook voor vluchtelingen uit Oekraïne een gastvrije stad zijn.

Aanmelden

Bent u vluchteling uit Oekraïne en heeft u geen onderdak? Meldt u zich dan bij het landelijk aanmeldcentrum in Amsterdam of Utrecht.

Familie, vrienden of gastgezin

Heeft u tijdelijk onderdak bij bijvoorbeeld familie, vrienden of een gastgezin? En wilt u kans maken op een gemeentelijke opvangplek in de regio Den Haag? Meldt u zich dan online aan.

Verblijf in Delft

Verblijft u in Delft? Schrijf u dan zo snel mogelijk in bij de gemeente Delft. Bel 14015 om een afspraak te maken. Het adres is:

Gemeente Delft
Stationsplein 1
2611 BV Delft

Vragen 

Heeft u vragen over de opvang, inschrijving in de Basisregistratie Personen (BRP) en leefgeld? Dan kunt u contact opnemen met de gemeente Delft. Bel 14015.

Voor overige vragen neemt u contact op met Delft voor Elkaar. Bel +31(0)15 760 02 00 of mail naar info@delftvoorelkaar.nl. Delft voor Elkaar is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ook langskomen bij het Wijkcontactpunt Van Bleyswijckstraat 91 in Delft. Er is een inloopspreekuur op dinsdag van 14.00 - 16.00 uur. 

Veiligheid

Pas op! Veel mensen bieden hulp, maar helaas is niet iedereen te vertrouwen. In de flyer staat waar u op moet letten.