Anne van Camerijk

Op een ‘Mooie Dag’ ga je samen deze verbinding aan. Voor mij is het een groot plezier om dat officieel te mogen markeren.

Graag draag ik professioneel én geïnspireerd mijn steentje bij. Altijd geboeid door wat jullie tot deze stap heeft gebracht. Stijlvol, met liefde en begrip, diepgang én humor. En met respect voor jullie opvattingen, levensovertuiging, en individuele wensen.

In het dagelijks leven ben ik (interim) talentcoach, ben ik getrouwd en moeder van 3 zoons. Ik speel piano en dans.

Bij alles wat ik doe richt ik me op de innerlijke rijkdom in ieder mens. Kruispunten in het leven, zoals een huwelijk, bieden altijd aanknopingspunten voor verdiepende gesprekken. 

Fantastisch om in de weken voorafgaand aan jullie trouwdag met jullie kennis te maken en de ceremonie voor te bereiden! Ik stel altijd nieuwsgierige vragen: waarvan gaan je ogen glimmen, waarmee maak je elkaar aan het lachen en wat zoeken jullie samen? Niet zelden verloopt zo’n gesprek ontroerend, sprankelend en verrassend.

Mijn doel is natuurlijk om alles op rolletjes te laten lopen, en dat tijdens de ceremonie jullie ‘Liefde’ doorklinkt. Sprankelend en informeel, of juist plechtig? Vorm en inhoud bespreken we samen, want het is jullie dag!

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: dinsdag t/m vrijdag (zaterdag of zondag in overleg)
  • Vreemde talen: vloeiend Engels, Frans en Duits. Welkomstwoord of gedicht kan in het Spaans.

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.