Gemeenteberichten

De gemeente neemt wekelijks besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom, bijvoorbeeld. De aanvragen en de besluiten die de gemeente hierover neemt, vindt u op de website van officiële bekendmakingen. Op die website vindt u ook de besluiten die de gemeente Delft publiceert in de digitale Staatscourant. Het gaat om ruimtelijke plannen en verkeersbesluiten.

Plattegrond

Op de plattegrond op Overheid.nl ziet u de aangevraagde vergunningen van de afgelopen 8 weken. Dit zijn bijvoorbeeld bouwvergunningen, kapvergunningen of besluiten over bestemmingsplannen. U kunt bekendmakingen zoeken op onder meer postcode en onderwerp.

E-mailservice

Wilt u op de hoogte blijven van wat er in uw omgeving gebeurt? Dan kunt u zich aanmelden voor de gratis e-mailservice. U krijgt dan automatisch via de mail een overzicht van bekendmakingen die voor u interessant zijn.

App

Officiële Bekendmakingen biedt ook de mogelijkheid om recent gepubliceerde officiële elektronische bekendmakingen uit de Staatscourant, het Staatsblad, het Tractatenblad, het gemeenteblad, provinciaalblad en waterschapsblad van de deelnemende overheden overzichtelijk te raadplegen in de app Over uw buurt. U kunt zelf kiezen welke publicaties u wilt ontvangen, zodat dit helemaal op uw voorkeur is afgesteld.

Stadskrant Delft 

De actuele bekendmakingen leest u wekelijks in de Stadskrant Delft, vanaf pagina 5 in de Delft op Zondag.

Uw mening
Uw mening