Gemeenteberichten

De gemeente neemt wekelijks besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben in uw buurt. Een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom, bijvoorbeeld. De aanvragen en de besluiten hierover vindt u op de website van officiële bekendmakingen.

Kaart

Op de kaart op Overheid.nl ziet u de aangevraagde vergunningen van de afgelopen 8 weken. Dit zijn bijvoorbeeld bouwvergunningen, kapvergunningen of besluiten over bestemmingsplannen. U kunt bekendmakingen zoeken op onder meer postcode en onderwerp.

Vergunning inzien

Wilt u een aangevraagde vergunning inzien? Dat kan bij het stadskantoor. Maak een afspraak voordat u langskomt.

Bestemmingsplannen

E-mailservice

Wilt u op de hoogte blijven van wat er in uw omgeving gebeurt? Dan kunt u zich aanmelden voor de gratis e-mailservice. U krijgt dan automatisch via de mail een overzicht van bekendmakingen die voor u interessant zijn.

App

In de app Over uw buurt ziet u alle recent gepubliceerde officiële bekendmakingen. Zoals uit de Staatscourant, het Staatsblad en het Tractatenblad. En ook bekendmakingen van de gemeente, de provincie en het waterschap. U kunt zelf kiezen welke publicaties u wilt ontvangen.

Stadskrant Delft 

De actuele bekendmakingen leest u wekelijks in de Stadskrant Delft. Vanaf pagina 5 in de Delft op Zondag.