Bruun van der Steuijt

Wat is er nu zo bijzonder en leuk aan het sluiten van een huwelijk? Moeilijk om dat in het kort te zeggen. Maar ik doe toch een poging.

Het zou makkelijker zijn om dat aan de bruidsparen te vragen die ik sinds 1995 heb getrouwd. Zoekt u een formele, saaie trouwambtenaar? Helaas, dan moet u mij niet vragen!

Ik vind het heel belangrijk om een bijdrage te leveren aan de juiste sfeer in de trouwzaal. Een huwelijk op locatie sluiten doe ik graag en blijf dat heel bijzonder vinden.

In mijn dagelijkse werk was ik actief op het gebied van werkgelegenheid. Men zegt van mij: 'je bent echt een mensen-mens'. Waar het gaat om vrijwilligerswerk, weten mensen me te vinden.

Ben zaalspeaker bij korfbalvereniging Fortuna. En speaker bij onder andere de Golden Tenloop, de Kadeloop in Schipluiden en Halve marathon Oostland. Ook bij andere evenementen ligt de microfoon klaar.

Ik ben een buiten-mens, een actief hardloper en geef ook training. Ben ook actief bij de Zonnebloem en collectant voor de Nier- en Hartstichting. Mensen vragen wel eens: 'Heb je daar nog tijd voor?' Dan zeg ik altijd: 'Je kunt er beter voor lopen dan het nodig hebben'. Verder heb ik 3 kinderen die inmiddels allemaal zelfstandig wonen.

Kortom, ik ben praktisch ingesteld en kan gelukkig heel veel dingen doen die echt bij me passen. En daar hoort ook zeker het sluiten van een huwelijk bij. Op een voor de bruidsparen onvergetelijke dag!

Beschikbaar en vreemde talen

BeschikbaarAlle dagen
Vreemde talen-

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.