Franca de Vos

Ik vind het heel bijzonder en een verrijking van mijn leven dat ik twee mensen voor de wet met elkaar mag verbinden. Of dat nu man/vrouw, man/man of vrouw/vrouw zijn.

Het huwelijk is natuurlijk een serieuze zaak. Want die verbintenis ga je met elkaar aan voor het leven. Maar er mag ook gelachen worden. 

Jullie wensen voor de ceremonie bespreek ik graag in een persoonlijk gesprek. Dat kan ergens in Delft zijn, maar ook gewoon bij jullie thuis. Voor de voor mij broodnodige informatie mail ik jullie vooraf of daarna een vragenlijst. Daarmee schrijf ik jullie verhaal. Van jullie ontmoeting tot aan het aanzoek (als dat is wat jullie wensen). Er kan veel: formeel, informeel, met humor. Maar ik hou zeker ook van wat diepgang!

Ik ben in Utrecht geboren in 1964. Ik woon in Delft en ben hier in 1994 getrouwd. Ik heb twee kinderen die inmiddels aan de TU studeren. Een collega voltrok ons huwelijk die dat geweldig leuk deed.

Ik ben een ras-optimist en ook een scout met hart en ziel, een spelletjesgek, en een praktisch mens. Ik hou van symboliek en van de symbolen die het huwelijk en de trouwceremonie omgeven.

Mijn wens is jullie een onvergetelijke dag te bezorgen, als begin van jullie verdere leven samen. Een dag waar je nog lang met warmte en plezier aan terugdenkt. 

Als je wilt stuur ik je mijn toespraak na de ceremonie toe.

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: maandag, donderdag, vrijdag (alleen in de maanden april tot en met september), zaterdag en zondag
  • Vreemde talen: Engels (een woordje in het Duits, Fries of Frans, of een welkom in een andere taal kan ook)

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.