Hulp bij angst en depressie

Een op de vijf jongvolwassenen tussen de 18 en 35 jaar krijgt te maken met depressiviteit. Veel jongvolwassenen vinden het lastig om hierover te praten en hulp te zoeken. In Delft zijn diverse plekken waar je over je zorgen kunt praten. Dit kan met elkaar of anoniem.

Tentoonstelling 'Open over depressiviteit'

Van 8 tot en met 25 april is er rond het stadskantoor de tentoonstelling 'Open over depressiviteit'. De tentoonstelling gaat over het zichtbaar en bespreekbaar maken van mentale kwetsbaarheid. Via 16 displays delen Nederlandse jongeren hun ervaringen over hoe zij hun depressie ervaren, hoe zij hiermee omgaan. En hoe hun omgeving hierbij kan helpen. De displays staan voor het stadskantoor op het plein aan de Coenderstraat en aan de Westvest.

Beeld op displays: Linelle Deunk, productie: Stichting Open mind

Open middag bij GGZ Delfland

Op woensdag 17 april van 11.00 - 16.00 uur is er Open middag in de tuin/boerderij van het GGZ Delfland-terrein. Je bent van harte welkom voor een bakje koffie en een rondleiding.

Hulp nodig?

Angst en depressiviteit kan grote gevolgen hebben in je leven. Het helpt er samen over te praten. In Delft kun je hiervoor terecht bij:

Landelijke hulp