Hulp bij problemen door toeslagenaffaire

Herstelregeling

De Belastingdienst is te streng geweest met het terugvragen van kinderopvangtoeslag. Dit staat bekend als de toeslagenaffaire. Bent u een gedupeerde van de toeslagenaffaire? Of is een van uw ouders gedupeerd? Dan komt u in aanmerking voor de herstelregeling van de Belastingdienst. Ook de gemeente helpt u graag als u meer hulp nodig heeft. 

Hulp van gemeente

Door de toeslagenaffaire kunnen verschillende problemen zijn ontstaan. Bijvoorbeeld met uw gezondheid, uw gezin, wonen, werk of schulden. De gemeente heeft een speciaal hulpteam voor Delftse gedupeerde ouders en hun kinderen. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie. En welke hulp het beste bij u past. Dit kan hulp zijn van de gemeente of een doorverwijzing zijn naar de juiste hulpverlener.

Wilt u hulp van de gemeente of een luisterend oor? Geef dan uw gegevens aan ons door. Wij bellen u binnen 5 werkdagen. U kunt ook zelf bellen naar 14015. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Meer hulp nodig?

Het hulpteam van de gemeente kijkt naar uw persoonlijke situatie en probeert u zo goed mogelijk te helpen. Heeft u contact of hulp gehad? Maar heeft u nog steeds problemen? Of bent u niet tevreden over de hulp die u heeft gekregen? Stuur een e-mail naar toeslagenaffaire@delft.nl. We kijken dan graag samen opnieuw naar uw situatie.