Week van het geld

De gemeente Delft doet in 2021 weer mee aan de Week van het geld. Dit keer is het thema “GOUD”. En dan gaat het niet over écht goud. Het gaat over de gouden tips om op jonge leeftijd bewust met geld om te gaan. Van 22 tot en met 26 maart worden in heel het land activiteiten georganiseerd voor kinderen en hun ouders.  

Wat is de Week van het geld?

Tijdens de Week van het geld is er extra aandacht voor kinderen en jongeren om te leren omgaan met geld. Thuis en in de klas. Goed omgaan met geld betekent namelijk: goed nadenken en bewust kiezen. En dus ook de weg weten naar informatie of mensen die je kunnen helpen. Wilt u thuis alvast wat activiteiten doen? Op de website van de Week van het geld staan veel filmpjes en spelletjes.

Deelnemers aan de Week van het geld 2021

Verschillende organisaties in Delft doen dit jaar mee aan de Week van het geld. Lijkt het u of uw zoon leuk om deel te nemen aan een activiteit? Dan kunt u contact opnemen met de betreffende jongerenorganisatie of via weekvanhetgeld@delft.nl. Let op: de activiteiten van organisaties zijn onder voorbehoud in verband met de coronamaatregelen. Hieronder vindt u een overzicht met deelnemers.

Jongerenorganisaties

Scholen en overige organisaties

Coronavirus en geldzaken

Het coronavirus heeft voor bijna iedereen gevolgen. Gezondheid is natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar misschien zijn er ook geldzorgen. Of vragen over de gevolgen voor uw portemonnee. Op de website Wijzer in Geldzaken staan tips over geldzaken.

Wilt u liever hulp? Maak dan een afspraak met de Financiële Winkel van Delft.

Uw mening
Uw mening