Week van het geld

De 10e editie van de Week van het geld is verplaatst naar 2021.

Door de corona maatregelen moesten helaas alle activiteiten voor de Week van het geld 2020 worden afgezegd. Inmiddels is er een nieuwe datum gekozen. De 10e Week van het geld is verplaatst naar 22 tot en met 26 maart 2021.

Wat is de Week van het geld?

Tijdens de Week van het geld is er extra aandacht voor kinderen en jongeren om te leren omgaan met geld. Thuis en in de klas. Goed omgaan met geld betekent namelijk: goed nadenken en bewust kiezen. En dus ook de weg weten naar informatie of mensen die je kunnen helpen.

Activiteiten

Ondanks dat de nieuwe Week van het geld pas in 2021 is, zijn er nu al leuke dingen te doen. Op de website van de Week van het geld zijn er allerlei spelletjes, tips en opdrachten te vinden. Er is voor kinderen genoeg te doen om spelenderwijs met geldzaken bezig te zijn.

Coronavirus en geldzaken

Het coronavirus heeft voor bijna iedereen gevolgen. Gezondheid is natuurlijk het allerbelangrijkste. Maar misschien zijn er ook geldzorgen of vragen over de gevolgen voor uw portemonnee. Op de website Wijzer in Geldzaken staan tips over geldzaken. Wilt u liever hulp? Maar dan een afspraak met de Financiële Winkel van Delft.

De gemeente Delft houdt alle ontwikkelingen goed in de gaten. We houden u via deze pagina op de hoogte!

Uw mening
Uw mening