Week van het geld

De gemeente Delft heeft in 2021 meegedaan met de Week van het geld. Het doel van de week is kinderen en jongeren op jonge leeftijd leren bewust om te gaan met geld. Van 22 tot en met 26 maart werden in het hele land activiteiten georganiseerd voor kinderen, jongeren en hun ouders. Daarnaast gingen we in de gemeente Delft op zoek naar de gouden spaartip via een leuke prijsvraag.  

Wat is de Week van het geld?

Tijdens de Week van het geld is er extra aandacht voor kinderen en jongeren om te leren omgaan met geld. Thuis en in de klas. Goed omgaan met geld betekent namelijk: goed nadenken en bewust kiezen. En dus ook de weg weten naar informatie of mensen die je kunnen helpen. Wilt u thuis alvast wat activiteiten doen? Op de website van de Week van het geld staan veel filmpjes en spelletjes.

Deelnemers aan de Week van het geld 2021

Verschillende organisaties in Delft deden mee aan de Week van het geld. Hieronder vindt u het overzicht met de deelnemers van 2021.

(Jongeren)organisaties

Scholen en overige organisaties

Basisscholen

Middelbare scholen

Mbo-school

Week van het geld 2022

Houd deze pagina in de gaten voor meer nieuws over de Week van het geld 2022. Lijkt het u of uw organisatie leuk om in 2022 deel te nemen aan de Week van het geld? Neem dan contact met ons op via weekvanhetgeld@delft.nl.