Week van het geld

Week van het geld 2023

De gemeente Delft doet in 2023 weer mee aan de Week van het geld. Het thema is dit keer 'Bedwing de bling'. Het draait dit jaar om financiële verleidingen ('bling') en hoe hiermee om te gaan. Want wat zijn er toch een hoop verleidingen voor onze jeugd. Van 27 maart 2023 tot en met 31 maart 2023 zijn er overal in Nederland activiteiten voor kinderen en ouders.

Wat is de Week van het geld?

Tijdens de Week van het geld is er extra aandacht voor kinderen en jongeren om te leren omgaan met geld. Thuis en in de klas. Goed omgaan met geld betekent namelijk: goed nadenken en bewust kiezen. En dus ook de weg weten naar informatie of mensen die je kunnen helpen. Wilt u thuis alvast wat activiteiten doen? Op de website van de Week van het geld staan veel filmpjes en spelletjes.

Ook zal er op verschillende scholen aandacht zijn voor de Week van het geld. Afgelopen jaar verzorgden bijvoorbeeld een aantal wethouders een gastles over omgaan met geld.

Deelnemen aan de Week van het geld 2023?

Verschillende organisaties in Delft kunnen ook in 2023 weer meedoen aan de Week van het geld. Lijkt het uw organisatie leuk om deel te nemen? Of heeft u andere vragen? Stuur een e-mail naar weekvanhetgeld@delft.nl en ontdek wat mogelijk is.

Uw mening
Uw mening