Kennisbedrijven

Als kennisintensief of technologisch bedrijf kunt u op geen betere plek terechtkomen. Delft ademt kennis en technologie. Een derde van de beroepsbevolking heeft een hoge opleiding. En de concentratie aan kennisinstellingen is de dichtste van heel Nederland. Verder zitten de aanwezige kennisbedrijven bijna zonder uitzondering aan de top in hun sector. Daarnaast is Delft een prachtige stad om te wonen en te vertoeven.

Delft Technology Partners

Delft Technology Partners (DTP) is het samenwerkingsverband tussen de gemeente en andere partijen. DTP helpt u bij het zoeken naar een geschikte plek in Delft. En werkt graag met u samen zodat u zo goed mogelijk kunt ondernemen. Ook na uw vestiging in Delft.

DTP introduceert u bij netwerken en bedrijven die voor u van belang zijn. Ook helpt DTP u bij advies voor het krijgen van financiering. Verder betrekken zij u bij projecten die de ontwikkeling van uw bedrijf kunnen versnellen. En helpen zij bij het werven van personeel en andere vormen van ondersteuning. Verder helpt het DTP u voor een soepele gang van zaken met de gemeente.

Netwerkend Delft

Ook de intensieve samenwerking tussen onderzoeksinstituten en het bedrijfsleven maken Delft een uitstekende plaats voor innovatieve ondernemingen. We willen dat u als nieuwkomer in Delft zacht landt. De samenwerking in Delft tussen de partijen betekent een relatief korte opstarttijd van uw bedrijf. De accountmanagers van de gemeente helpen u graag verder.