Nieuw Delft

Delft bouwt in het spoorzonegebied aan de toekomst van de stad: Nieuw Delft. Een nieuw stadsgebied naast de historische binnenstad en het station.

Nieuw stadsgebied

Een internationale ontmoetingsplek voor iedereen die wil reizen, winkelen, wonen, werken en ontspannen in het hart van Delft. Nieuw Delft is een dynamisch stadsgebied. Dit komt door de centrale locatie en 2.100 nieuwe woningen. En door de mix aan ondernemerschap, lokale bedrijvigheid, horeca, cultuur, een stadspark en de nieuwe gracht. Tussen het historische Delfts erfgoed en nieuwe architectuur krijgen ondernemerschap en vernieuwing de ruimte.

Helemaal thuis

In de Nieuw Delft heeft u veel vrijheid in uitstraling en indeling. Om zo het huis te maken dat bij u past. Eén ding is zeker: geen huis in Nieuw Delft is helemaal hetzelfde.

Een huis dat voldoet aan uw huidige en toekomstige woonwensen. Nieuw Delft biedt een platform waarop bewoners bepalen hoe hun huis en straat eruit komt te zien. Dat doen zij samen met de architect, ontwikkelaar en de gemeente. Modern, stoer en met een rijk Delfts stadsgevoel. Dat is wonen in Nieuw Delft.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Nieuw Delft.