Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u op een nieuwsbrief van de gemeente. Er zijn verschillende nieuwsbrieven:

@Delft

In de nieuwsbrief @Delft leest u wekelijks het nieuws over actuele onderwerpen in de stad. Ook komen vaak Delftenaren aan het woord. Wat vinden zij van het gemeentelijk beleid? Verder krijgt u uitgaanstips en ontvangt u de verplichte publicaties zoals vergunningen en verkeersbesluiten.

N@twerk Delft

In deze maandelijkse nieuwsbrief komen Delftse ondernemers aan het woord. Waarom zijn zij ondernemer geworden? Wat vinden zij van ondernemen in Delft? En welke idee├źn hebben zij om van Delft een nog ondernemersvriendelijke stad te maken?

Schieoevers

In de nieuwsbrief Schieoevers leest u de ontwikkelingen over het gebied Schieoevers. De nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar.

Werk en inkomen

Heeft u een uitkering of een laag inkomen? Dan leest u in deze nieuwsbrief meer over regelingen en tegemoetkomingen van de gemeente waar u gebruik van kunt maken. Ook vindt u hierin tips voor het zoeken naar werk. De nieuwsbrief Werk en inkomen verschijnt 4 keer per jaar.

Afmelden

Wilt u een nieuwsbrief niet meer ontvangen? Of tijdelijk stopzetten in uw vakantie? Dan kunt u dit regelen via de link in de nieuwsbrief.

Zie ook