Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer u op een nieuwsbrief van de gemeente. Er zijn verschillende nieuwsbrieven:

@Delft

In de nieuwsbrief @Delft leest u wekelijks het nieuws over actuele onderwerpen in de stad. Ook komen vaak Delftenaren aan het woord. Wat vinden zij van het gemeentelijk beleid? Verder krijgt u uitgaanstips en ontvangt u de verplichte publicaties zoals vergunningen en verkeersbesluiten.

N@twerk Delft

In deze maandelijkse nieuwsbrief komen Delftse ondernemers aan het woord. Waarom zijn zij ondernemer geworden? Wat vinden zij van ondernemen in Delft? En welke ideeën hebben zij om van Delft een nog ondernemersvriendelijke stad te maken?

Schieoevers

In de nieuwsbrief Schieoevers leest u de ontwikkelingen over het gebied Schieoevers. De nieuwsbrief verschijnt 4 keer per jaar.

Werk en inkomen

Heeft u een uitkering of een laag inkomen? Dan leest u in deze nieuwsbrief meer over regelingen en tegemoetkomingen van de gemeente waar u gebruik van kunt maken. Ook vindt u hierin tips voor het zoeken naar werk. De nieuwsbrief Werk en inkomen verschijnt 4 keer per jaar.

Afmelden

Wilt u een nieuwsbrief niet meer ontvangen? Of tijdelijk stopzetten in uw vakantie? Dan kunt u dit regelen via de link in de nieuwsbrief.

Zie ook