Oriana van der Sande-Semenciuc

Ik vind het bijzonder om op jullie trouwdag net dat stukje extra aandacht te geven waardoor jullie dag nog persoonlijker en waardevoller wordt. Ik hou van sfeer creëren, mooie kleine details, rites en rituelen.

Mijn naam is Oriana van der Sande-Semenciuc. Ik ben een enthousiaste professional met oog voor wat mensen raakt en beweegt. In mijn dagelijks leven ben ik coach en trainer. Ik help mensen de regie van hun leven in eigen handen te nemen en voluit te leven. Persoonlijke groei en verbinding staan bij mij centraal. Daarnaast ben ik ook storyteller. En ik vind het prachtig om verhalen een podium te geven op events en in mijn eigen podcast. Ik ben ook moeder, hou van dieren, muziek en boeken. En ik houd van kleine en grote momenten vieren. 

Ik ga een aantal weken voor jullie trouwdag in gesprek om jullie verhalen te ontdekken. Ik ontdek graag wie jullie zijn als persoon én als stel. Wat jullie geschiedenis samen is, maar ook jullie toekomstdromen. Samen kunnen we kijken hoe we jullie huwelijksplechtigheid zo eigen en zo mooi mogelijk kunnen maken.

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag
  • Vreemde talen: Engels, Roemeens en Frans (eventueel welkomstwoord in Duits, Spaans en Italiaans)

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.