Reclame in de openbare ruimte

Wilt u in Delft reclame maken in de openbare ruimte, op een andere plek dan de stoep voor uw bedrijf? Dat mag u dit alleen doen via de bedrijven waarmee de gemeente reclamecontracten heeft afgesloten. Deze bedrijven verhuren ruimte om te adverteren. Er zijn verschillende mogelijkheden. 

Reclame op A0-borden

A0-borden hangen aan 2 kanten om een lantaarnpaal. A0 is het formaat van de poster. De borden hangen op ooghoogte en hebben geen verlichting. Hoffman Outdoor Media zorgt in Delft voor de reclame op A0-borden. U mag geen andere A0-borden of sandwichborden plaatsen.

A0-borden zijn beschikbaar voor alle soorten lokale en regionale reclame. Reclame voor lokale, niet-commerciƫle publieksevenementen hebben voorrang. Hiervoor betaalt u een lager tarief.

Hoffman verzorgt ook vaste reclame op een aantal verkeerslichtkasten van de gemeente. U mag geen reclame plaatsen op kasten voor ander nutsvoorzieningen.

Reclame op lantaarnpalen

Dit is reclame via lichtbakken die hoger aan lantaarnpalen hangen. Hiermee brengt u uw organisatie onder de aandacht. Of verwijst u naar uw organisatie. De bakken hebben verlichting van binnen. Zo is de reclame goed te zien in het donker. NPB Media plaatst de reclame op lantaarnpalen.

Reclame op bushokjes en vitrines

Bushokjes en tramhokjes (abri's) hebben vaak reclame aan de zijkant. De reclamepanelen hebben verlichting van binnen. Het formaat van de reclame is 2 m2. In Delft zijn ook vrijstaande vitrines met hetzelfde soort reclame. Soms hebben de vitrines vaste reclame. Soms rollende reclame. Een aantal vitrines hebben aan 1 kant een stadsplattegrond. Global plaatst de reclame.

Bewegwijzering bedrijventerreinen

Op bedrijventerreinen staan borden met industriƫle bewegwijzering. Op deze borden kunt u de naam van uw bedrijf en het adres laten plaatsen. Neem contact op met City Outdoor Signs.

Rotonde adopteren

U kunt ook een rotonde adopteren. Hierbij betaalt u een bedrag voor het onderhoud van de rotonde. U mag dan enkele reclameborden op het middeneiland van uw rotonde plaatsen.