Nieuw Delft

Delft bouwt in het spoorzonegebied aan de toekomst van de stad: Nieuw Delft. Een nieuw stadsgebied naast de historische binnenstad en het nieuwe station.

Nieuw stadsgebied

Een internationale ontmoetingsplek voor iedereen die wil reizen, winkelen, wonen, werken en ontspannen in het hart van Delft. De centrale locatie, 800 nieuwe woningen, de mix aan ondernemerschap, lokale bedrijvigheid, horeca, cultuur, stadspark en nieuwe gracht resulteren in de toekomst in een nieuw dynamisch stadsgebied. Tussen dit historische Delfts erfgoed en nieuwe architectuur krijgen ondernemerschap en vernieuwing de ruimte.

Helemaal thuis

In de Nieuw Delft heeft u veel vrijheid in uitstraling en indeling om het huis te maken dat bij u past. Eén ding is zeker: geen huis in de Nieuw Delft wordt helemaal hetzelfde.

Een huis dat voldoet aan uw huidige en toekomstige woonwensen. Nieuw Delft biedt een platform waarop toekomstige bewoners samen met architect, ontwikkelaar en gemeente bepalen hoe hun huis en straat eruit komt te zien. Modern, stoer en met een rijk Delfts stadsgevoel. Dat is wonen in Nieuw Delft.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Nieuw Delft.

Uw mening
Uw mening