Anne van Camerijk

Anne van Camerijk
Anne van Camerijk

Trouwambtenaar Anne van Camerijk stelt zich voor.

Anne van Camerijk

Op een ‘Mooie Dag’ in je leven ga je samen deze verbinding aan. Voor mij is het een groot plezier om dat te mogen meemaken en officieel te markeren.

Anne van Camerijk
Anne van Camerijk

Graag draag ik mijn steentje bij: professioneel én geïnspireerd. Geboeid door wat jullie tot deze stap heeft gebracht. Stijlvol, met liefde en begrip, diepgang én humor. Vooral met respect voor jullie opvattingen, levensovertuiging, individuele keuzes en wensen.

In het dagelijks leven ben ik talentcoach / projectmanager in de zorgverlening. Verder ben ik moeder van 3 zoons, speel ik piano en dans.

Bij alles wat ik doe richt ik me op de innerlijke rijkdom die in ieder mens aanwezig is. Kruispunten in een leven, bewuste keuzes of levensovergangen bieden een prachtige ingang voor verdieping en ontwikkeling. Regelmatig krijg ik de vraag om evenementen te faciliteren als spreker of trainer.

Met hetzelfde enthousiasme zal ik in de weken voorafgaand aan de plechtigheid met jullie kennismaken. Om zo de ceremonie voor te bereiden. Daarbij stel ik nieuwsgierige vragen. Waarvan krijgen jullie glimmende ogen, waarmee maak je elkaar aan het lachen en wat zoeken jullie samen? Niet zelden verloopt zo’n gesprek ontroerend, sprankelend en verrassend.

Mijn intentie is om tijdens de ceremonie jullie ‘Liefde’ te laten doorklinken. Gezellig en informeel, of juist plechtig? Vorm en inhoud bespreken we samen. Het is jullie dag!

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: dinsdag t/m vrijdag (zaterdag of zondag in overleg)
  • Vreemde talen: Engels, Frans en Duits. Welkomstwoord of gedicht kan in het Spaans.

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.