Franca de Vos

Franca de Vos
Franca de Vos

Trouwambtenaar Franca de Vos stelt zich voor.

Franca de Vos

Ik vind het heel bijzonder en een verrijking van mijn leven dat ik twee mensen voor de wet met elkaar mag verbinden. Of dat nu man/vrouw, man/man of vrouw/vrouw zijn.

Franca de Vos
Franca de Vos

Het huwelijk is natuurlijk een serieuze zaak. Want die verbintenis ga je met elkaar aan voor het leven. Maar er mag ook gelachen worden. 

Jullie wensen bespreek ik graag in een persoonlijk gesprek. Ergens in Delft, zo mogelijk bij jullie thuis. Voor de broodnodige informatie stuur ik een vragenlijst per mail. Daarna schrijf ik jullie verhaal. Van jullie ontmoeting tot aan het aanzoek (als dat is wat jullie wensen). Er kan veel: formeel, informeel, met humor. Maar ik hou zeker ook van wat diepgang!

Ik ben in Utrecht geboren in 1964. Ik woon in Delft en ben hier in 1994 getrouwd. Ik heb twee kinderen die inmiddels aan de TU studeren. Een collega voltrok ons huwelijk die dat geweldig leuk deed.

Ik hou van symboliek en van de symbolen die het huwelijk en de ceremonie omgeven. Daarnaast ben ik een ras-optimist en ook een scout in hart en nieren. Een spelletjesgek en een praktisch mens.

Mijn wens is jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Een dag waar je nog lang met warmte en plezier aan terugdenkt. Als begin van jullie verdere leven samen. En als je wilt stuur ik je mijn toespraak na de ceremonie toe.

Beschikbaar en vreemde talen

  • Beschikbaar: maandag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag
  • Vreemde talen: Engels (een woordje in het Duits, Fries of Frans, of een welkom in een andere taal kan ook)

Voorkeur opgeven

U kunt online uw voorkeur voor een trouwambtenaar opgeven. Dit kan tot uiterlijk 6 weken voor uw huwelijk of partnerschap.