Belastingen en heffingen

In februari ontvangt u uw aanslag voor de gemeentelijke en de waterschapsbelastingen. De hoogte van het bedrag hangt onder andere af van de WOZ-waarde van uw pand. Elk jaar geldt voor uw woning of bedrijfspand een nieuwe WOZ-waarde.

Maatregelen coronavirus

De gemeente legt voor 2020 geen aanslag op voor de reclamebelasting in het algemeen. En niet voor de precariobelasting voor terrassen en terrasboten.

Bedrijven en zzp'ers kunnen bij de RBG uitstel aanvragen voor de gemeentelijke belastingen en de waterschapsbelastingen. Uitstel is mogelijk tot 1 september 2020.

Ook kunt u uitstel aanvragen bij de Belastingdienst voor verschillende belastingen.

Regionale Belasting Groep 

De Regionale Belasting Groep (RBG) verzorgt in Delft de gemeentelijke en de waterschapsbelastingen. Kijk voor meer informatie over uw belastingaanslag, bezwaar maken, kwijtschelding aanvragen of het inzien van uw WOZ-waarde op de website van de RBG.

Vragen?

Heeft u vragen over uw belastingaanslag of WOZ-waarde? Stel uw vraag via het contactformulier van de RBG of bel 088 291 10 00.

Parkeerboete

Voor vragen over een parkeerboete (parkeerbelasting) kunt u terecht op de website van ParkerenDelft. Of u belt hiervoor 015 200 10 46.

Beleid en tarieven

De gemeente maakt het belastingbeleid en stelt de belastingtarieven vast. Zie de verordeningen voor de actuele tarieven.

Uw mening
Uw mening