Delft voor Elkaar

Delft voor Elkaar organiseert de basis (welzijns)voorziening in Delft. In Delft voor Elkaar werken verschillende zorg- en welzijnspartners met elkaar samen. Zij bundelen hun krachten om samen met u, de inwoners van Delft, te werken aan veilige, gezellige en gezonde wijken. Delft voor Elkaar helpt inwoners om hun talenten te ontdekken en ook in te zetten voor de samenleving. 

Ook andere professionele partijen en vrijwilligersorganisaties zijn van harte welkom om zich bij Delft voor Elkaar aan te sluiten. Samen werken ze aan thema's als een gezonde leefstijl, sporten en bewegen, opvoeding, bemiddeling en werving van vrijwilligers, relaties, rouw, mantelzorg, en mensen met een beperking, een chronische ziekte of een psychiatrische aandoening. Doet u met ze mee? 

Coronavirus

Lees hier alle informatie over de maatregelen van Delft voor Elkaar en ondersteuning aan inwoners. 

Delftse Kaart

Wilt u weten wat er bij u in de buurt allemaal wordt georganiseerd? Op de Delftse Kaart kunt u alle activiteiten en diensten zoeken en vinden.

Kom langs

In iedere wijk van Delft is een wijkcontactpunt, waar u terecht kunt met allerlei sociale en praktische vragen. Dit kunnen persoonlijke vragen zijn maar ook vragen over een kind, de buren of een familielid. U kunt zonder afspraak binnen komen tijdens een van de spreekuren.

Let op! Vanwege het coronavirus zijn de wijkcontactpunten tot 20 mei gesloten. 

Contact

Meer informatie vindt u op de website van Delft voor Elkaar. Telefonisch is het contactpunt op alle werkdagen bereikbaar van maandag tot donderdag van 09.00 - 17.00 uur en op vrijdag van 09.00 tot 13.00 uur op telefoonnummer 015 760 02 00. Of stel uw vraag via het contactformulier