Feestelijke opening SportBox

Aan alle kinderen en jongeren van Kuyperwijk: heb je zin in een middag vol actie en plezier? Kom dan op vrijdagmiddag 12 juli naar de opening van de splinternieuwe SportBox op het Van Foreestplein. De SportBox is een opslagruimte vol met nieuwe sportspullen. Denk aan ballen, springtouwen en fitness-materialen.  

Opening

Wethouder Frank van Vliet opent de SportBox op 12 juli om 14.00 uur. Daarna kun je alle materialen zelf uitproberen. En dat is nog niet alles. Er is ook een stormbaan waarop je je kunt uitleven. De middag is voor kinderen van 4 tot 16 jaar en duurt tot 16.00 uur.

Leuke activiteiten

Met de Sportbox beschikken de buurtsportcoaches van Delft voor Elkaar over meer sportmaterialen. Daarmee kunnen ze leuke activiteiten organiseren voor de wijk. Bovendien hoeven ze niet meer steeds hun materialen mee te nemen.

Streetsportmix 

Op het Van Foreestplein organiseren de buurtsportcoaches regelmatig verschillende activiteiten. Zo is er elke dinsdag de Streetsportmix van 15.30 - 17.00 uur voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De activiteit is gratis. 

Proef

Delft voor Elkaar en de Lions Club Delft Princestad zijn de initiatiefnemers van de SportBox. De Lions Club neemt de helft van de kosten voor zijn rekening. De gemeente financiert de andere helft. De SportBox is een proef. Als de box succesvol is, kan het worden uitgebreid naar andere wijken.