Gezondheidsfestival 2024

Hoe is het met uw gezondheid? Wilt u gezonder gaan leven? Kom dan op 1 en 2 juni zeker langs bij de derde editie van het Gezondheidsfestival Delft. Doe mee aan leuke activiteiten, workshops en tests. Iedereen is welkom en de toegang is gratis.

DatumTijdLocatie
Zaterdag 1 juni 202412.00 - 17.00 uurMarkt
Zondag 2 juni 202412.00 - 17.00 uurPoptapark

Meedoen

Tijdens het gezondheidsfestival in 2023 kon u meedoen met workshops breakdance en gezond trakteren. U kon uw bloeddruk laten meten en in een escaperoom ontdekken wat er met het brein gebeurt als je te veel drinkt. De editie van 2024 belooft weer net zo leuk en leerzaam te worden.

Op dit moment zijn we druk bezig met het samenstellen van het programma. Het programma vindt u binnenkort op deze pagina. 

In contact met Delftse organisaties

Heeft u zelf vragen over uw gezondheid? In Delft zijn veel organisaties die kunnen helpen. Tijdens het festival komt u met die organisaties in contact. Er is onder andere aandacht voor:

  • Een gezond lichaam
  • Sport en bewegen
  • Gezond eten en drinken
  • Mentaal welzijn
  • Roken, alcohol, drugs en gamen

Organisatie

De gemeente Delft, GGD Haaglanden en creatief bureau De Burgemeesters organiseren het festival. Het Gezondheidsfestival Delft staat in het teken van positieve gezondheid in de wijk. En van het Preventieakkoord genotmiddelenbestrijding Delft.

Video Gezondheidsfestival Delft 2023