Hulp bij heroriëntatie

Bent u zelfstandig ondernemer? En heeft u door de coronacrisis minder inkomen gehad? Als u nadenkt over een nieuwe toekomst, staat u er niet alleen voor. U kunt hulp krijgen om u voor te bereiden op nieuwe mogelijkheden.

Doorgaan met ondernemen

Wilt u doorgaan als zelfstandig ondernemer? Maar weet u niet hoe? Ondernemers in Delft kunnen voor advies terecht bij:

Wie? Wat voor hulp?
Bureau Zelfstandigen Voor coaching en begeleiding aan (startende) ondernemers en zzp’ers. Bijvoorbeeld bij financiële problemen. Of als u een doorstart wilt maken.
Support voor ondernemers Ondernemers die door de coronacrisis in de problemen zijn gekomen, kunnen gratis hulp krijgen van andere ondernemers.
Accountmanagers gemeente Delft Wilt u liever een contactpersoon binnen de gemeente? De accountmanagers van de gemeente helpen u graag.

Ook kunt u informatie of hulp krijgen van:

Wie? Wat voor hulp?
De Rijksoverheid De Rijksoverheid biedt tijdelijke financiële regelingen en investeringsmaatregelen. Welke regelingen zijn er voor u? Bekijk de coronacalculator of de regelingencheck van de KvK.  
Kamer van Koophandel

Het adviesteam van de KvK staat voor u klaar. Voor vragen over geld, juridische zaken, wetten en regels en algemene vragen over ondernemen. 

Ondernemersklankbord Ervaren oud-ondernemers bieden coaching en advies over alles dat met ondernemen te maken heeft. Denk aan het voorkomen van een faillissement, overname, juridische- en geldzaken, marketing en bedrijfsvoering. 
Mkbdoorgaan Deze landelijke stichting geeft gratis hulp aan ondernemers met (financiële) problemen die hun bedrijf gezond willen houden. 
Geldfit Zakelijk Heeft u geldzorgen? Doe de test en ontdek hoe u er als ondernemer financieel voorstaat.

In loondienst (misschien) 

Denkt u na over een baan in loondienst? Kijk voor meer informatie bij de volgende organisaties:

Wie? Wat voor hulp?
Werkse! Zoekt u een nieuwe (tijdelijke) baan in de regio Delft? Werkse! helpt u verder op weg. Bijvoorbeeld met opleidingen. Of contact maken met  nieuwe werkgevers. 
WerkgeversServicePunt (WSP) Haaglanden Zoekt u een nieuwe (tijdelijke) baan in de regio Haaglanden? Dan is  WSP Haaglanden het centrale aanspreekpunt voor werkgevers die op zoek zijn naar personeel. 
Hallo-werk! Hallo-werk! brengt werkgevers en werkzoekenden direct met elkaar in contact. Motivatie en inzet is belangrijker dan uw cv.
Leerwerkloket Wilt u ander werk of een opleiding volgen? Of denkt u aan het combineren van leren en werken? Het Leerwerkloket Haaglanden kan u helpen. 
Uitzendbureaus Bent u op zoek naar tijdelijk werk? Bekijk de beschikbare banen in het overzicht van alle uitzendbureaus in Delft. 

Hulp bij schulden

Bent u zelfstandig ondernemer in Delft? En kunt u uw rekeningen niet meer betalen? Of heeft u schulden? De Financiële Winkel voor Ondernemers helpt u