Schuldhulp ondernemers

Algemeen

Bent u zelfstandig ondernemer en woonachtig in Delft en heeft u moeite met het betalen van uw rekeningen? Of heeft u zakelijk of privé schulden? Dan kunt u hulp krijgen van de Financiële Winkel voor Ondernemers.

U kunt online een afspraak maken. Of u belt 14015. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur. De afspraak met de Financiële Winkel voor Ondernemers is gratis en vrijblijvend.

Tijdelijke hulp of lening

Wilt u tijdelijk financiële ondersteuning? Of heeft u een lening nodig? Dan kunt u hulp krijgen van het Bureau Zelfstandigen.

Voor wie?

De Financiële Winkel voor Ondernemers helpt ondernemers die persoonlijk aansprakelijk zijn voor schulden van het bedrijf. En dat u de schulden dus met uw eigen geld moet betalen. Dit geldt bijvoorbeeld voor een:

  • Zzp’er (zelfstandige zonder personeel)
  • Eenmanszaak 
  • Vof (vennootschap onder firma)

In andere situaties kunt u ook hulp krijgen van de Financiële Winkel voor Ondernemers. Bijvoorbeeld als u een besloten vennootschap (bv) heeft. En u als bestuurder persoonlijk aansprakelijk bent voor de schulden van de bv. Of als u schulden heeft en geen zelfstandig ondernemer meer wilt zijn.

Bedrijf gestopt?

Heeft u uw onderneming moeten beëindigen? En heeft u nog steeds schulden? Maak dan hier een afspraak met de Financiële Winkel van Delft.

Andere organisaties

Andere ondernemers verwijzen wij door naar één van onze samenwerkingspartners. Deze organisaties staan graag voor u klaar voor advies of andere begeleiding:

Wilt u weten of u in aanmerking komt voor bijstand voor zelfstandigen (Bbz)? Het Bureau Zelfstandigen van de gemeente Delft helpt u verder.

Gesprek

U heeft een gesprek met één van onze consulenten van de Financiële Winkel voor Ondernemers. Wilt u een overzicht van uw schulden bij de hand houden tijdens het telefonisch gesprek? Zo krijgen wij sneller inzicht in uw schulden. We bespreken samen uw financiële situatie en u hoort hoe wij u kunnen helpen. 

Plan van aanpak

Met de consulent maakt u samen een plan van aanpak. Ook bespreekt u hoe het traject er verder uit komt te zien. En wat u van de consulent kunt verwachten.

Wacht niet langer

Betalingsachterstanden kunnen snel erger worden. Als u lang wacht met hulp zoeken, wordt uw schuld alleen maar hoger. Ons doel is om een blijvende oplossing voor uw financiële zorgen te vinden. Dus wacht niet af en maak een afspraak met de Financiële Winkel voor Ondernemers.

Crisissituatie

Is er sprake van een crisis? Wordt u bijvoorbeeld uw huis uitgezet? Kijk dan wat u in een crisissituatie kunt doen.

Wetten en regels

De Financiële Winkel voor Ondernemers is onderdeel van de Financiële Winkel van Delft. En lid van de vereniging voor schuldhulpverlening, sociaal bankieren en bewindsvoering (NVVK).