Op Safari in Schieoevers

Benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen in Schieoevers? Ga dan op Schieoevers Safari. Ontdek op zaterdag 22 juni tussen 13.00 en 17.00 uur dit deel van Delft langs de Schie dat volop in ontwikkeling is. De toegang is gratis. 

Nieuw stuk Delft

Schieoevers wordt in de komende jaren een nieuw stuk Delft waar werken, wonen en recreĆ«ren samengaan. Laat u inspireren, beleef een wereld vol innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap. 

Varen op de Schie

Er is een levendig programma met leuke activiteiten. Dat begint al met een warm welkom met een hapje en een drankje. Tijdens de Schieoevers Safari zijn er onder andere speurtochten en er is een pop-up-park aan de Schieweg 13. U kunt ook gaan varen op de Schie. Ga mee met een fluisterbootje met artiesten. Zij lezen gedichten voor terwijl u vaart. 

Kabeldistrict

U kunt ook op de fiets langs de deelnemende bedrijven. Zij openen speciaal voor u hun deuren. Of neem ook een kijkje in het Kabeldistrict, het terrein van de voormalige Nederlandse Kabelfabriek. Daar verrijst de komende jaren een levendige Delftse stadswijk. Alvast even voorproeven? Kijk dan op de webpagina over de Schieoevers Safari.