Tijdelijk verblijf met comfort van thuis

Het voormalige hotel Leeuwenbrug op de Koornmarkt 16 ondergaat een metamorfose. Het pand is aan de achterzijde uitgebouwd en biedt deze zomer ruimte aan 31 short stay-appartementen met één tot drie slaapkamers. De opening is op 9 juli.

Van alle gemakken voorzien

De appartementen zijn volledig gemeubileerd en bieden alle moderne voorzieningen. Ze zijn te boeken voor periodes variërend van twee nachten tot zes maanden. “Wij bieden met BizStay een tijdelijk verblijf met het comfort van thuis”, vertelt Dennis Kellner. “De appartementen zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. In het pand zijn gemeenschappelijke voorzieningen te vinden, zoals een fitnessruimte en een bemande receptie. De definitie van thuis is voor iedereen anders, net als de reden om in een tijdelijk appartement te verblijven. Wij verzekeren onze gasten ervan dat wij er alles aan doen om zich thuis te laten voelen.”

Eerste vestiging in Delft

Kellner verheugt zich op de opening van de nieuwe vestiging in Delft. BizStay heeft zijn oorsprong in Den Haag. “Hier begon ik in 2010 met het verhuren van drie appartementen”, vertelt hij. “Inmiddels is dit aantal gegroeid tot 170 appartementen, verdeeld over vijf locaties in Den Haag en Delft. Wij richten ons zowel op zakelijke reizigers als toeristen. Maar ook mensen die tijdelijk niet in hun huis kunnen wonen, bijvoorbeeld vanwege een verbouwing of verhuizing. 

Warm welkom

“In de meeste gevallen kunnen mensen zich hierop ruim van tevoren voorbereiden. Maar soms is een verhuizing het gevolg van een onverwachte situatie en moeten er binnen een dag afspraken worden gemaakt. Wat het verhaal ook is, wij zetten alles op alles om onze gasten een warm welkom te heten. Gasten waarderen de persoonlijke service van onze medewerkers. Die professionaliteit is de basis van onze groei.” 

Bron: Delft Business.