Schulden aanpakken

Kunt u uw rekeningen niet op tijd betalen of heeft u andere zorgen over geld? De Financiële Winkel van Delft helpt u graag bij het vinden van een blijvende oplossing.

Afspraak maken

Een afspraak maken is simpel. U belt het telefoonnummer 14015. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Ook kunt u online een afspraak maken. De afspraak met de Financiële Winkel is gratis en vrijblijvend.

Bent u zelfstandig ondernemer?

Maak dan een afspraak met de Financiële Winkel voor Ondernemers.

Heeft u een bewindvoerder?

Dan kunt u zelf geen afspraak maken. Neem hiervoor contact op met uw eigen bewindvoerder. Deze zal voor u een afspraak maken via 14015 of een verzoek indienen via het contactformulier.

Gesprek

U heeft een gesprek met één van onze consulenten van de Financiële Winkel. Tijdens dit gesprek bespreken we samen uw financiële situatie en hoort u hoe wij u kunnen helpen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een doorverwijzing naar de juiste hulpverlener. Maar ook aan schuldregeling. 

Plan van aanpak

Als we hebben besproken hoe we u gaan helpen, maken we samen een plan van aanpak. Ook leggen we u uit hoe het verdere traject eruit komt te zien. En wat u van ons kunt verwachten.

Wacht niet langer

Ons doel is om een blijvende oplossing voor uw financiële zorgen te vinden. Dus wacht niet af en kom uit je schuld.

Crisissituatie

Is er sprake van een crisis? Bijvoorbeeld bij een ontruiming van uw woning? Kijk wat u in een crisissituatie kunt doen.

Video

Wilt u weten wat u kunt verwachten van de Financiële Winkel? Bekijk de video.

Succesverhaal

Mevrouw Stoupa had schulden en vroeg hulp van de Financiële Winkel. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk het hele interview.