Schulden aanpakken

Kunt u uw rekeningen niet op tijd betalen of heeft u andere zorgen over geld? De Financiële Winkel van Delft helpt u graag bij het vinden van een blijvende oplossing. Voorkom dat uw situatie erger wordt en wacht niet langer. Meld u vandaag nog aan voor hulp. De afspraak met de Financiële Winkel is gratis en vrijblijvend.

Aanmelden

Een afspraak maken kan ook telefonisch. Bel naar 14015. Van maandag tot en met vrijdag is de gemeente telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur. Na uw aanmelding wordt u binnen 2 werkdagen gebeld door een consulent van de Financiële Winkel van Delft. Ze plannen dan een afspraak met u voor een gesprek. Dit gesprek vindt plaats binnen 4 weken.

Bent u zelfstandig ondernemer?

Maak dan een afspraak met de Financiële Winkel voor Ondernemers.

Heeft u een bewindvoerder?

Dan kunt u zelf geen afspraak maken. Uw bewindvoerder moet dat voor u doen. Neem daarom contact op met uw eigen bewindvoerder. 

Tijdens het gesprek

Tijdens uw gesprek bespreken we samen uw financiële situatie en hoort u hoe wij u kunnen helpen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een doorverwijzing naar de juiste hulpverlener. Maar ook aan een schuldregeling via de gemeente.

Plan van aanpak

Als we hebben besproken hoe we u gaan helpen, maken we samen een plan van aanpak. Ook leggen we u uit hoe het verdere traject eruit komt te zien. En wat u van ons kunt verwachten.

Crisissituatie

Gaan ze u binnenkort uit huis zetten? Wordt uw energie en water afgesloten? Of leggen schuldeisers nu beslag op uw inkomen of uitkering? Dan is er sprake van een crisissituatie. Het is belangrijk dat u niet wacht en zo snel mogelijk actie onderneemt. Kijk wat u het beste kunt doen in een crisissituatie.

Veelgestelde vragen

U vindt hier een overzicht van veelgestelde vragen.

Video De Financiële Winkel

Succesverhaal

Mevrouw Stoupa had schulden en vroeg hulp van de Financiële Winkel. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk het hele interview.

Interview De Financiële Winkel