Uw bedrijf verduurzamen

In 2020 wil Delft 35% minder CO2 uitstoten. En in 2050 moet de stad helemaal energieneutraal zijn. De gemeente wil dit samen met inwoners en ondernemers in de stad doen.

Gratis adviesgesprek

Wilt u uw bedrijf duurzamer maken? Dan biedt de gemeente samen met de Rabobank en Stichting Energieke Regio gratis adviesgesprekken aan. Zo wil de gemeente Delftse bedrijven stimuleren en helpen om duurzamer te ondernemen.

Kansen voor uw bedrijf

In 2022 geeft de gemeente 50 gratis energiescans weg. Delftse ondernemers kunnen bij de Energieke Regio een gratis en vrijblijvend advies aanvragen. Zo lang de voorraad strekt. U krijgt een energiescan met een startadvies over:

  • het verduurzamen van uw pand
  • kansen voor verduurzaming bij een nieuwbouwplan
  • subsidies
  • zonnepanelen

Adviesrapport

Na het gesprek krijgt u een concreet en praktisch adviesrapport. Hierin staat een stappenplan en welke subsidies u kunt krijgen. De scan geeft u inzicht in de mogelijke maatregelen. En wat de kosten en opbrengsten zijn. U krijgt een praktisch adviesrapport, een stappenplan en informatie over subsidies. De Rabobank heeft een team specialisten om ondernemers verder te helpen.

Vragen

Wilt u geen gesprek? Maar heeft u wel vragen over hoe u uw bedrijf verduurzaamt? U kunt de Energieke Regio ook bellen of mailen voor onafhankelijk advies.

Energieloket

Heeft u als inwoner vragen over het energiezuiniger maken van uw woning? Dan kunt u vragen terecht bij het Energieloket van de gemeente.

Uw mening
Uw mening