Uw bedrijf verduurzamen

In 2020 wil Delft 35% minder CO2 uitstoten. En in 2050 moet de stad helemaal energieneutraal zijn. De gemeente wil dit samen met inwoners en ondernemers in de stad doen.

Gratis adviesgesprek

Wilt u uw bedrijf duurzamer maken? Dan biedt de gemeente samen met de Rabobank en Stichting Energieke Regio gratis adviesgesprekken aan. Zo wil de gemeente Delftse bedrijven stimuleren en helpen om duurzamer te ondernemen.

Kansen voor uw bedrijf

Alle ondernemers kunnen bij de Rabobank en de Energieke Regio een gratis gesprek aanvragen. Ook als u geen klant bent. Tijdens het gesprek bekijkt een adviseur de huidige staat van uw pand. En welk energielabel hierbij past. Ook hoort u welke kansen uw bedrijf heeft om te verduurzamen.

Adviesrapport

Na het gesprek krijgt u een concreet en praktisch adviesrapport. Hierin staat een stappenplan en welke subsidies u kunt krijgen. Daarnaast staan er berekeningen in hoe snel u de investeringen terugverdient. Ook na het gesprek kan de adviseur u verder helpen.

Vragen

Wilt u geen gesprek? Maar heeft u wel vragen over hoe u uw bedrijf verduurzaamt? U kunt de Energieke Regio ook bellen of mailen voor onafhankelijk advies.

Energieloket

Heeft u als inwoner vragen over het energiezuiniger maken van uw woning? Dan kunt u vragen terecht bij het Energieloket van de gemeente.