Uw bedrijf verduurzamen

In 2050 wil Delft helemaal energieneutraal zijn. De gemeente wil dit samen met inwoners en ondernemers in de stad doen.

Gratis adviesgesprek

Wilt u uw bedrijf duurzamer maken? Dan biedt de gemeente samen met de Rabobank en Stichting Energieke Regio gratis adviesgesprekken aan. Zo wil de gemeente Delftse bedrijven stimuleren en helpen om duurzamer te ondernemen.

Kansen voor uw bedrijf

De gemeente geeft gratis energiescans weg. Bij de Energieke Regio kunt u als Delftse ondernemer gratis en vrijblijvend advies aanvragen. Zolang de voorraad strekt. U krijgt een energiescan met een startadvies over:

  • het verduurzamen van uw pand
  • kansen voor verduurzaming bij een nieuwbouwplan
  • subsidies
  • zonnepanelen

Adviesrapport

Na het gesprek krijgt u een concreet en praktisch adviesrapport. Hierin staat een stappenplan en welke subsidies u kunt krijgen. De scan geeft u inzicht in de mogelijke maatregelen. En wat de kosten en opbrengsten zijn. U krijgt een praktisch adviesrapport, een stappenplan en informatie over subsidies. De Rabobank heeft een team specialisten om ondernemers verder te helpen.

Vragen

Wilt u geen gesprek? Maar heeft u wel vragen over hoe u uw bedrijf verduurzaamt? U kunt de Energieke Regio ook bellen of mailen voor onafhankelijk advies.

Energieloket

Heeft u als inwoner vragen over het energiezuiniger maken van uw woning? Dan kunt u vragen terecht bij het Energieloket van de gemeente.

Duurzame Delftse ondernemers

Op de website van Energieke Regio Delft lichten de ondernemers van Octatube, Rust Food en Vakantiepark Delftse Hout hun ervaringen met de energiescan toe.