Afspraak maken financiële winkel van Delft

Algemeen

Kunt u uw rekening niet op tijd betalen of heeft u andere zorgen over geld? De Financiële Winkel van Delft helpt u graag bij het vinden van een blijvende oplossing. Voorkom dat uw situatie erger wordt en wacht niet langer. U kunt online een afspraak maken. De afspraak met De Financiële Winkel van Delft is gratis en vrijblijvend.

Telefonisch

Een afspraak maken mag ook telefonisch. U belt het telefoonnummer 14015. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor schuldhulpverlening moet u:

  • ingeschreven staan bij de gemeente Delft
  • 18 jaar of ouder zijn

Zelfstandig ondernemer?

Bent u zelfstandig ondernemer? Maak dan een afspraak met de Financiële Winkel voor Ondernemers.

Heeft u een bewindvoerder?

Dan kunt u zelf geen afspraak maken. Uw bewindvoerder moet dat voor u doen. Neem daarom contact op met uw eigen bewindvoerder. 

Tijdens het gesprek

U heeft een gesprek met één van onze consulenten van de Financiële Winkel. Tijdens dit gesprek bespreken we samen uw financiële situatie en hoort u hoe wij u kunnen helpen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een doorverwijzing naar de juiste hulpverlener. Maar ook aan een schuldregeling via de gemeente.

Plan van aanpak

Als we hebben besproken hoe we u gaan helpen, maken we samen een plan van aanpak. Ook leggen we u uit hoe het verdere traject eruit komt te zien. En wat u van ons kunt verwachten.

Crisissituatie

Gaan ze u binnenkort uit huis zetten? Wordt uw energie en water afgesloten? Of leggen schuldeisers nu beslag op uw inkomen of uitkering? Dan is er sprake van een crisissituatie. Het is belangrijk dat u niet wacht en zo snel mogelijk actie onderneemt. Kijk wat u het beste kunt doen in een crisissituatie.

Veelgestelde vragen

U vindt hier een overzicht van veelgestelde vragen.

Video De Financiële Winkel

Succesverhaal

Mevrouw Stoupa had schulden en vroeg hulp van de Financiële Winkel. Benieuwd hoe dat ging? Bekijk het hele interview.

Interview De Financiële Winkel

Wetten en regels